Op de website en in de gratis Scoupy-app vind je een up-to-date overzicht van de nieuwste Cashback-acties. Staan er in het overzicht van Cashback-acties producten welke je graag eens zou willen proberen? Dan kun je in 3 eenvoudige stappen je geld terugvragen!

1. Koop het actieproduct waar jij maar wilt en bewaar de kassabon. Twijfel je of je wel het juiste product hebt? Gebruik dan de ‘check product’ knop in de Scoupy-app. Scan de streepjescode van de verpakking om zeker te weten dat je het juiste product hebt gepakt.

2. Heb je het juiste product gekocht? Zoek de coupon van het actieproduct op en gebruik de ‘insturen’ knop om te starten. Upload een duidelijke foto van je kassabon. Geef vervolgens aan welke actieproducten er nog meer op jouw kassabon staan door ze handmatig te selecteren of door de streepjescode te scannen.

3. Vul tot slot je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen je geld terug!

Voordat je mee kunt doen aan de Cashback-acties van SCOUPY moet je een persoonlijk account aanmaken. Je kunt daardoor altijd de status van jouw Cashback-aanvragen inzien. Daarnaast zie je in één oogopslag hoeveel je al bespaard hebt, en dit kan behoorlijk oplopen!