Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, dien je zelf een nieuw wachtwoord aan te vragen via de app of de website.

Via de website:
• Vul in je webbrowser het volgende adres in: http://scoupy.com/
• Klik rechtsboven op het hoofdje met de groene +
• Klik op "Heb je al een account? Log dan in >>"
• Klik vervolgens helemaal onderin op "Wachtwoord vergeten"
• Vul je e-mailadres in en klik vervolgens op de knop "Versturen". Je krijgt direct een bevestiging met de melding dat de wijziging gelukt is.
• Je ontvangt een e-mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Met dit nieuwe wachtwoord kun je in het vervolg inloggen.

LET OP: het kan even duren voordat deze e-mail aankomt. Daarnaast kan het zijn dat je de e-mail ontvangt in je spam/ongewenste mail inbox.

• Klik op de link in de e-mail en vul op de pagina je nieuwe wachtwoord in (2x).
• Klik op opslaan en je wachtwoord is nu gewijzigd!

Via de app:
• Start de app van SCOUPY op
• Klik op "Heb je al een account? Log dan in >>"
• Klik vervolgens helemaal onderin op "Wachtwoord vergeten"
• Vul je e-mailadres in en klik vervolgens op de knop "Versturen". Je krijg direct een bevestiging met de melding dat de wijziging gelukt is.
• Je ontvangt een e-mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Met dit nieuwe wachtwoord kun je in het vervolg inloggen.

LET OP: het kan even duren voordat deze e-mail aankomt. Daarnaast kan het zijn dat je de e-mail ontvangt in je spam/ongewenste mail inbox.

• Klik op de link in de e-mail en vul op de pagina je nieuwe wachtwoord in (2x).
• Klik op opslaan en je wachtwoord is nu gewijzigd!