Je kunt je wachtwoord op 2 verschillende manieren wijzigen. Via de app of de website.

Via de website:
• Vul in je webbrowser het volgende adres in: http://scoupy.com/
• Klik rechtsboven op het hoofdje met de groene +
• Klik op "Heb je al een account? Log dan in >>"
• Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op "Inloggen"
• Klik nu rechtsboven op je naam
• Klik vervolgens op "Mijn account"
• Klik in het vak "Wachtwoord" en typ hier je nieuwe wachtwoord. Typ het nieuwe wachtwoord ook in het vak "Wachtwoord herhalen"
• Klik op opslaan. Je krijg direct een bevestiging met de melding dat de wijziging gelukt is.

LET OP: het kan even duren voordat deze e-mail aankomt. Daarnaast kan het zijn dat je de e-mail ontvangt in je spam/ongewenste mail inbox.

Via de app:
• Ga naar de app van SCOUPY
• Klik op "Heb je al een account? Log dan in >>"
• Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op ”Inloggen’’
• Klik op ’'Mijn account’’
• Klik op ’’Wijzig’’
• Klik in het vak "Wachtwoord" en typ hier je nieuwe wachtwoord. Typ het nieuwe wachtwoord ook in het vak "Wachtwoord herhalen"
• Klik op opslaan. Je krijg direct een bevestiging met de melding dat de wijziging gelukt is.

LET OP: het kan even duren voordat deze e-mail aankomt. Daarnaast kan het zijn dat je de e-mail ontvangt in je spam/ongewenste mail inbox.