Je kunt zelf een account aanmaken of dit doen tijdens de deelname aan een cashback-actie.

Aanmaken tijdens een cashback-actie
Door op de activatie-knop van de cashback-coupon te klikken, wordt er automatisch een account aangemaakt. Je bent dan tevens automatisch ingelogd. Je krijgt hier per e-mail bevestiging van.

Zelf een account aanmaken in de app
Wanneer je de app geïnstalleerd hebt, krijg je bij het opstarten vanzelf een scherm te zien waar je een account kunt aanmaken. Volg de stappen en je account is aangemaakt. Je bent dan tevens automatisch ingelogd. Je krijgt hier per e-mail bevestiging van.

Zelf een account aanmaken op de website
In de bovenhoek van de homepage staat een hoofdje met een groen plusje. Klik hierop en je krijgt vanzelf het scherm om een account aan te maken. Volg de stappen en je account is aangemaakt. Je bent dan tevens automatisch ingelogd. Je krijgt hier per e-mail bevestiging van.

Om te kunnen deelnemen aan volgende cashback-acties dien je in te loggen met de gegevens die je per e-mail ontvangen hebt. Het systeem onthoudt je persoonlijke gegevens, het is niet nodig om deze nogmaals in te vullen.