Op dit moment is het alleen mogelijk om merken via het app-onderdeel Like2Try of een win-actie te 'liken'. Wanneer je een merk ‘liket’ geef je aan dat je interesse hebt in het merk en de bijbehorende producten.

Wanneer je via de app rechts bovenin klikt op ‘Mijn merken’ zie je een overzicht van alle merken die je hebt 'geliked'. Je kunt via de website al je favoriete merken in je account vinden onder ‘Mijn merken’.