Je kunt de actieproducten kopen in een winkel naar keuze, tenzij anders vermeld. Bij sommige acties komt het voor dat het product alleen in een specifieke winkel gekocht mag worden. Als dit het geval is, staat dit altijd duidelijk in de coupontekst vermeld.

Het kan voorkomen dat niet alle producten bij elke supermarkt te koop zijn. Het assortiment en de beschikbaarheid van de producten verschilt per supermarkt. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Tip: met de gratis Scoupy-app voor iOS of Android kun je zien welke supermarkten zich dicht bij jou in de buurt bevinden.