Geen zorgen! In de laatste versie van de Scoupy-app is het mogelijk meerdere foto's te maken bij het indienen van een cashback-aanvraag. Zo is geen kassabon meer te lang! Dit kan bij het tabje 'insturen'. Let er op dat onderstaande informatie altijd zichtbaar is en dat de foto's goed op elkaar aansluiten.

• Naam van de winkel
  • Actieproduct + prijs
  • Aankoopdatum + tijd
  • Eventuele korting

Doe je via de website mee, dan kun je de kassabon in 2 delen fotograferen en de knop ‘dubbelzijdige bon? Klik hier!’ gebruiken.

Tip: Bekijk ook de korte uitleg in deze video - https://www.youtube.com/watch?v=x_mBuThDyMQ&t=23s