Zowel via de website als via de app kan je een dubbelzijdige kassabon indienen.

Via de Scoupy-app:
Je kunt bij het indienen van een aanvraag via de app meerdere foto's van je kassabon maken. Na het maken van de eerste foto klik je op 'voeg foto toe' en maak je een foto van de achterkant.

Via de website:

Na het maken van een foto van de voorzijde van de kassabon verschijnt onder de foto de knop 'Dubbelzijdige bon? Klik hier!' Maak vervolgens met het foto-icoontje een foto van de achterzijde.