Wanneer je de Scoupy-app of website gebruikt, is het mogelijk om alle actieproducten die op dezelfde kassabon staan in één keer in te dienen. Je maakt eenmalig een foto van je kassabon en daarna dien je alle actieproducten die op de kassabon staan tegelijk in door de producten handmatig te selecteren of de streepjescode te scannen. Er mogen uiteraard ook producten op staan die niet meedoen met Scoupy-cashback.

Let op! Koop je voor meerdere mensen tegelijkertijd actieproducten? Reken dan per persoon af. Iedere Scoupy-gebruiker heeft namelijk een eigen, unieke kassabon nodig om mee te mogen doen.