Bij het uploaden van een zelfgemaakte foto of scan van de kassabon via de website kunnen alleen de volgende bestandsformaten verwerkt worden.

• .jpg
• .jpeg
• .png

Scanners zijn vooraf in te stellen op deze bestandsformaten zodat je achteraf je scan niet hoeft om te zetten.

Wanneer je via de app een foto met de ingebouwde camera maakt, zorg er dan voor dat je camera scherp stelt op de kassabon. Is je bon te lang? Maak dan meerdere foto's door na het maken van de eerste foto te kiezen voor: 'voeg foto toe'

• Naam van de winkel
• Actieproduct + prijs
• Aankoopdatum + tijd
• Eventuele kortingen

Wil je een eerder gemaakte foto uploaden in de app, dan is dit mogelijk. Houd er rekening mee dat foto's die gemaakt zijn in bepaalde foto-bewerking-apps niet altijd geüpload kunnen worden in de Scoupy-app.