Je moet je telefoon of tablet toestemming geven om de scanner en de camera in de app te gebruiken. Dit kun je wijzigen in de instellingen van je telefoon.

Let op! Het scannen van de cashback-producten is niet strikt noodzakelijk om je cashback-aanvraag in te dienen. Mocht het onverhoopt niet lukken, dan kun je deze stap ook overslaan.

Tip: Lukt het niet om een (scherpe) foto te maken met de camera in de app?
Het is ook mogelijk een foto die je zelf gemaakt hebt te uploaden. Klik hiervoor op "Kies een foto".