Via de Scoupy Winkel Checker heb je de mogelijkheid om nog meer te besparen in de supermarkt. Beantwoord een paar vragen en maak een foto van het schap om extra cashback te verdienen.

Hoe werkt de actie:

1. Open de Scoupy-app of -website en ga naar de coupon 'Scoupy Winkel Checker'.
  2. Kies en claim eenvoudig de Albert Heijn-winkel waar jij de opdracht wil gaan doen.
  3. Ga naar de winkel en selecteer de winkel van jouw keuze in de app.
  4. Maak met je smartphone de gevraagde foto’s van de winkel en het schap, upload deze via de app of via de website en beantwoord enkele eenvoudige vragen. Je hebt maximaal 2 uur de tijd om de vragen te beantwoorden. Daarna kan de winkel door iemand anders worden geclaimd.
  5. Opdracht correct uitgevoerd? Binnen 2 werkdagen krijg je het geld op je rekening!