SCOUPY is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van overmacht, zoals elektriciteits-, internet-, server-, computernetwerk- of telecommunicatiestoringen. Vele supermarkten bieden tegenwoordig gratis WiFi aan. Om de verbinding te verbeteren is het handig om hier (op eigen risico) gebruik van te maken. Mocht je tegen andere technische problemen aanlopen, dan ontvangen we graag een printscreen van de foutmelding via klantenservice@scoupy.com