Zolang er nog voldoende cashback-producten beschikbaar zijn, blijft de desbetreffende coupon online staan tot de aangegeven einddatum in de coupon. Als alle producten vergeven zijn dan wordt de uiterste aankoopdatum duidelijk vermeld in de afbeelding van de coupon. 

De dag waarop het actieproduct niet meer beschikbaar is, is altijd tevens de laatste dag dat je het actieproduct nog kunt kopen. De dag erna is het alleen nog mogelijk om oude kassabonnen in te sturen.

Tip: We adviseren iedereen om de acties waaraan je mee wilt doen te controleren op beschikbaarheid, vlak voor je naar de winkel gaat. Met onze app kun je dit zelfs in de winkel doen!

Vergeet daarna niet zo snel mogelijk je cashback-aanvraag in te dienen. Je hebt namelijk 14 dagen de tijd om dit te doen.

Scoupy-app
Via de Scoupy-app kun je zelf bekijken hoeveel producten er nog beschikbaar zijn. Deze beschikbaarheidsbalk staat weergegeven in de coupon van het actieproduct zelf. Hoe groener de balk, hoe meer producten wij nog mogen uitbetalen.
Is de balk oranje of rood? Dan wordt het hoog tijd om de producten in de winkel te kopen, want op = op.